Hinauspalvelu tutuksi - Laita ahdinpyörään kuminauhaenska

Tänään se taannoin kirjattu epäilys tuli sitten todistettua. Kumihihna ei ainakaan näin toteutettuna kestä. Jäin jälleen Länsiväylän varteen.

Tällä kertaa poikiminen osui muutaman metrin tarkkuudella samaan kohtaan missä ajoin kypärän halkaisseen ja lähes tajun pimentäneen lintukolarin prätkällä vuonna 1988. Vai oliko se 1989? Nykyään kohdalla on Biltema.

Ei tässä muuta mutta olisi ollut mukava taas ajellakin. Saa nähdä kauanko Autoliitto tarjoaa tätä mahtavaa turva-palvelua harrastajille. Toivottavasti kauan, palvelu on nimittäin mahtava. Muutamalla kympillä saa mm. hinausturvan sekä vanhoille että rakennetuille ajoneuvoille.

Samalla huomasin pikkuvian joka on saattanut vaikuttaa kulutukseen: TPS:n liitin oli irti. Kaikenlaista...

Saas nähdä ehtiikö ADHD kasaan vielä tällä ajokaudella. Ainakaan en enään hommaa uutta hihnaa vaan ahtimen ja enskan ratkaisu menee nyt mietintään. Tuleeko vetoja?

2 kommenttia:

  1. Meillä myös kokemusta, on jouduttu sellainen muutaman kerran soittamaan apuun, viimeksi taisi olla viime vuonna. Pääsi taas talvi yllättämään autoilijan. Sekin tapahtui keskellä yötä Nokialla, mutta onneksi on hinauspalveluita jotka ovat toiminnassa 24/7. Kuulostaa hurjalta tuo edellinen onnettomuutesi. Miten sattuikin, että paikka oli sama. Hyvä ettei nyt kuitenkaan sellaisesta vahingosta ollut kyse.
    https://www.hinausjariantero.fi/hinauspalvelu

    VastaaPoista
  2. Ei ol.e kovin paljoa, jos muutaman kympin maksaa tuo turva. Sitä kun ei koskaan tiedä, milloin sitä tarvitsee. Meillä on aina hinauspalvelun numero tallessa, jos ollaan pidemmälläkin reissussa. https://www.hinausautotpurhonen.com/palvelut/lappeenranta

    VastaaPoista