ADHD palasi kotiin - Pintaremppaa ja muuta taas tiedossa

ADHD palasi vihdoinkin kotitalliin, monen vuoden evakon jälkeen. Viimeiset puolitoista vuotta pyörä on seisonut kylmässä tallissa ja silloin oli niin kova kiire, että en ehtinyt pyörää edes pesemään. Se näkyy ja tuon kiireen ja laiskuuden lasku tulee maksettavaksi nyt.

Enskaveto on kasaamatta ja muutenkin osia on laatikoissa pitkin tallin  lattiaa. Tulee kiire jos tästä meinaa tehdä taas hienon pelin ensi kesäksi, taloakin pitäisi vielä laittaa.

Jakajan koppa on hapettunut todella pahasti. Muistan kuinka kiillotin tämän seitsemän vuotta sitten todella hyväksi, silloin kun hometalo oli vielä kelpo asunnon kirjoissa.

Pesu, purku, kevyt hionta ja kiillotus kyllä korjaa tämän.


Keulan osat ovat kaikken pahimmassa kunnossa, muualla ei ruostetappioita ole näkyvissä näin pahasti. Onneksi sentään laitoin suojarasvat arimpien paikkojen suojaksi. Tankkiin en vielä ole uskaltanut kurkata...

Lamppujen kromatut luomet sekä muutamat muut keulan osat eivät taida olla pelastettavissa. Paitsi ehkä maalilla. Katsotaan mitä tulee, kunhan nyt ensin saan pyörän pestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti