Kumi puhki sieltä

Päivän runo: Nakille riitti niitti
Töistä lähtiessäni huomasin takarenkaan tyhjäksi. Ei auttanut muu kuin siirtyä bussilla kotiin, sieltä autolla autotarvikemarkettiin polkupyörätelineostoksille ja sieltä sitten töihin hakemaan Harrison.

Marketista löytyi koukkuun kiinnitettävä fillariteline alle 10,- Euron hintaan. Taitaa olla reilun kaupan tuote, kun on niin halpa.

Teline osoittautui hyvin toimivaksi. Ohjaustanko on syytä sitoa kiinni ettei se kääntyile vauhdissa. Myös polkimien kanssa saa olla tarkkana niin, että ne eivät naarmuta takapuskuria. Ainoa ongelma on, että auton takaluukkua ei mahdu avaamaan teline paikallaan.

Koukkuun kiinnitettävät kaksipyöräisten telineet

Erittäin lyhyt testiraportti sattumalta jokin aika sitten kokeillusta koukkukiinnitteisestä mp-kuljettimesta sekä tästä nyt hankitusta telineestä.

 


Vasemmassa kuvassa Mersun hanuria kaunistaa postipyörä alle kympin hintaisessa telineessä. Toimi mainiosti.

Oikeassa kuvassa ADHD on kiinni Matin tee-se-itse -telineessä. Totesimme, että ADHD:ssa liian loiva keulakulma Matin viriviritelineelle, taitaa vessa olla liian painavakin. Ei toimi ADHD:n kanssa, kevyemmän ja jyrkemmän keulakulman pyörän kanssa kyllä mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti