Toinen penkkiveto tehojen mittaamiseksi

Pääsin toista kertaa yrittämään tehojen mittausta juuri valmistetuneilla Prätkäpajan laitteilla. Edellinen vetohan päättyi paineakun räjähdykseen (katso Muutoskatsastusta varten tarvitaan todistus tehoista) ennen kuin mitään mittausta oli saatu edes tehtyä.

Edes keskittynyt ilme ei auta käyntihäröisen mittaamisessa
Homma mietitytti tietenkin todella paljon koska sisäänajoa, testausta  tai koeajoja ei vielä ole päästy tekemään. Ja niinpä kaikki meni aivan pieleen. Pyörä röpäsi eikä ottanut kierroksia, tehotkin oli missä sattuu. Kone uhkasi välillä jopa sammua kun kaasua avaa reilummin. Säädöt on vain pahasti pielessä.

Jouduimme Lequn kanssa toteamaan, että joko aikaa tarvitaan dynossa ihan minimissään kokonainen päivä (mikä maksaa jo todella paljon) tai sitten pitää perussäädöt saada paikalleen jotenkin muuten, ennen kuin se katsastuksen vaatima teholappu saadaan aikaiseksi.

Yksityishenkilönä en edes saa koeajokilpiä asian hoitamiseksi laillisesti, ja punakilpiä ei tähän tarkoitukseen myönnetä. Pitänee etsiä jokin hiljainen tienpätkä tai kokonaan suljettu alue. Tattivaara-projektin takia tämä saa nyt hiukan odottaa.