Värikarttoja tutkailemassa

Rallin karttaa. Auringonkeltainen, tomaatinpunainen vai oliivinharmaanruskea? Kännykuva ei tosin tee oikeutta väreille.
.
Edellinen valmistunut pyörä jossa ruskeasävytteinen maalausteema. Omat värini ovat vielä kovin auki...
Kävin eilen pähkimässä värikartan ääressä erilaisia vaihtoehtoja fillarin väreiksi. Ei ole helppoa ei. Ajatuksissa pyöri ainakin aluksi kahden eri punaisen sävyinen peli johon voisin vetää vaaleansiniset tai kullanväriset stripet.

Mutta sitten värikarttaa tutkaillessa mieli rupesi tietenkin vaeltamaan ja kaikenlaiset yksityiskohdat, kuten erimerkiksi mustat johdot ja vaijerit, niiden vedot rungon sisään, mahdollinen kosteusongelma, eikun sittenkin rungon päälle mutta värilliseen sukkaan jne. spekulaatiot sotkivat suunnitelman. Kartasta löytyi myös mahtava keltainen sävy joka rupesi kiinnostamaan, ja upea oliivinruskea. Huoh.

Kahvojen komponenttien väreihin (musta-hopea) ei voi vaikuttaa, pitäisikö ne ottaa lähtökohdaksi? Renkaat saa mustina tai valkoisina, tai valkosivuilla. Pallia saa sekä ruskeana että mustana. Suostuisiko tuntemani hiilikuituvelho tekemään lokasuojat? Jos ne jättää paljaalle hiilikuidulle niin  tuleeko tyylirikko, vai maalataanko ne rungon kanssa samaan sävyyn? Ah ja oh tätä elämisen vaikeutta.

Raadilta ajatuksia ja palautetta? Vedetäänkö ADHD-tyyliin marstoninmataksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti