Vuotavien hanojen sarja vaivaa pikkuviragoa

Samaan aikaan toisaalla... Pikkuviragon uusimmaksi ongelmaksi osoittautui sitten alipainetoiminen bensahana. Tietenkin. Sehän se aina näissä on ongelmana.

Tallista löytyi sopivia palikoita tehdä hanalle väliaikainen kiinnike. Huomaa imusarjasta taaemman pytyn edestä tyylikkäästi tulpattu alipaineletkun pää.
Sen siitä saa kun pyörä seisoo ajamatta vuosikausia. Se kostaa moisen epähuomioimisen ja kohtelun tällaisilla ongelmilla.

Kävin pari viikkoa sitten hakemassa eräästä suuresta yleistarvikeliikkeestä Suzuki PV:n hanan. Se sopi muotojensa ja mittojensa puolesta suunnilleen paikalleen. Tässä Pikkuviragossa kun ei ole perinteistä tankin pohjaan ruuvattavaa hanaa vaan sieltä tulee kaksi letkua.

Osoittautui että tämä uusi bensahana vuosi. Halpa kiinanihme, hintaakin oli 9,90. Ja vuosi paljon, heti siitä hanan vierestä. Kävin siis vaihtamassa hanan toiseen ja pääsin ruuvailemaan kaksosen paikalleen eilen illalla. Niimpä vuosi sitten tämäkin hana. Taitaa olla koko sarja susia niillä?

Seuraavaksi haetaan toisesta firmasta uutta hanaa. Siihen asti vaimo saa ajaa pyörällä jossa on suorat letkut (ei suoria putkia) ja tallissa bensahanana toimii suolipihdit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti