Muutoskatsastus suoritettu

ADHD läpäisi tänään muutoskatsastuksen ahtimelle ilman teknisiä ongelmia. Nyt voin siis paahtaa täysin laillisesti, säätää lämmityskäyttöä ja starttausta jne.

Samalla tuli palattua katsastuksessa takaisin 80-luvulle. Varaamani ajan kanssa oli sattunut sekaannus niin, että saapuessani paikalle ajanvaraus olikin jo mennyt ohi. Tämän seurauksena odottelin konttorin kahvihuoneessa kuten silloin joskus muinoin oli tapana. Toisaalta, pari tuntia meni kuin siivillä pari, kolme vuotta vanhoja tietokone- ja autolehtiä lukiessa. Eikä katsurikaan yrittänyt kyykyttää, olipa peräti mukava heppu.

Mainostetaan tässä samalla sitten tapahtumaa jossa ADHD nähdään aivan varmasti: Helsinki Bike Show '01 järjestetään lauantaina 18.6 Helsingin Tokoinrannassa. Kyseessä on rakennettujen ja muunneltujen moottoripyörien ride-in -näyttely. Myös yleisöllä on näyttelyyn vapaa pääsy, arvotaampa jopa yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken palkintoja.

3 kommenttia:

  1. Uutta tietoa HBS:n osalta: Joudunkin lähtemään duunikeikalle joten ADHD ei (takuulla) ole paikalla, jollei joku halua sitä sinne viedä ja tuoda mun puolestani. Tää on myös eka HBS johon en itse ehdi paikalle. Harmi...

    VastaaPoista
  2. Onkohan HBS:ssä tarjolla sähköä & kiinnostaako ketään sama harmaavarpunen toista kertaa. Tässäpä pari avointa kysymystä pohdittavaksi itselle.

    VastaaPoista
  3. Sähköt on. Tipusista, harmaa tahi ei, motoristit on aina kiinnostuneita. Laita HBS-kyselyt ketjuun http://www.mmaf.fi/forum/index.php?topic=1523.0

    VastaaPoista