Pikkukorjauksia, jos ne sähköhäröt nyt sitten katoaisi

Koska johdot osoittautuivat sitkeän mittailun tuloksen ehjiksi epäilen pomppivan kierrosluvun aiheuttavan sähkövian pääsyylliseksi joko (a) toisella tarkastuskerralla käteen hajonnutta latauksen pääsulaketta tai (b) lataussäätimen ja staattorin välisen liittimen tuloa tiensä päähän.

Kumpi tahansa onkaan syyllinen, niin ostin samantien uuden lataussäätimen koska valitettavasti noita laturin liittimiä ei saa ostaa erikseen.


Samalla kun ähräilin uutta säädintä paikalleen niin huomasin, että akun kestolaturin merkkivalo oli mennyt punaiseksi. Se tarkoitaa sitä, että laturin mielestä myös akku olisi sökö. Kaapeleiden heiluttelulla laturi vaihtoi mielipidettä. Uuden akun hankinta taitaa mennä sitten samaan konkurssiin joten kuvailin samantien akun mitat muistiin. Mulla kun sattuu oleen kamerakännykkä taskussa lähes aina.


Vappuaattonaattona ja vappuaattona pääsee sitten taas pärryyttämään naapureille punanenät. Niin, ja nyt olisi myynnissä melko hyvä ja täysin toimiva käytetty lataussäädin hiukan haperoituneella liittimellä sekä kohta myös akku.